Informatie betreffende het Coronavirus

Testen:

  • Hebt u symptomen die mogelijk op een Coronavirus infectie wijzen ( last van hoesten, koorts of ademhalingsmoeilijkheden, verlies van geur- of smaakzin )?
    Neem dan contact op met ons. Wij zullen u een voorschrift geven om een Coronatest te laten doen in één van de testcentra (zie kaart).
  • Hebt u geen symptomen, maar bent u in contact geweest met een positief geteste persoon? Neem dan contact op met ons, wij zullen u eveneens een voorschrift geven om een Coronatest te laten doen in één van de testcentra.
  • Hebt u een oproep gekregen van het Callcenter? Dan kan u zich rechtstreeks aanmelden bij de testcentra met uw PCR-code die u via het Callcenter krijgt.
  • Keert u terug uit een hoogrisico land of gebied (rode zone)? Dan moet u het elektronische PLF document invullen (zie hier). U krijgt dan een SMS waarmee u zich rechtstreeks kan aanmelden bij één van de testcentra.
  • Heeft u een test nodig voor op reis of moet u zich om een andere (privé-)reden laten testen? Dan kan u zonder voorschrift naar één van de testcentra. Let op: deze testen worden niet terugbetaald!

Bij twijfel of vragen, neem zeker contact op met ons.

Blijf in ieder geval in thuisisolatie en vermijdt contact met anderen tot de uitslagen van de test gekend zijn!
U kan alle info ook terugvinden op https://coronavirus.brussels/index.php/nl/ en https://www.info-coronavirus.be/nl/.

Normale raadplegingen:

Om een overvolle wachtzaal te vermijden werd besloten de vrije raadpleging ’s ochtends af te schaffen. De praktijk is geopend vanaf 8 u. Wenst u een dringende consultatie? Neem dan contact op met ons via 02 216 40 36.

De bloedafnames door labo LBS blijven wel gewoon doorgaan van 7u30 tem 10u30 zonder afspraak.
Gelieve steeds alleen op raadpleging te komen. Voor hulpbehoevende patiënten wordt één begeleider toegestaan.

Het dragen van een mondmasker is verplicht.

Om de kwaliteit en de continuïteit van de medische zorg voor onze patiënten te kunnen waarborgen is er vanaf heden een patiëntenstop. Dit wil zeggen dat wij tijdelijk geen nieuwe patiënten meer aannemen.